Välkommen till ett kök bland molnen invigning i slutet av 2021

Tack för att du är nyfiken på oss. Idén till Rosers Kök kläcktes en dag mitt i pandemin då restriktionerna för restaurangbesök blev allt tuffare. Hur kunde vi göra ditt och dina vänners besök bekvämare och mer tillgängligt, trots läget? Kunde vi tänka om, skapa något nytt? Varför måste du som kund alls komma till en restaurang för att få riktigt god mat? Restaurangen skulle ju lika gärna kunna ”komma till dig”. Sagt och gjort. Vi i Rosers kök började i liten skala med en ”molnrestaurang” för catering. Du beställer på nätet och vi levererar dina extra lyxiga Smørrebröd till särskilda hämtplatser i och runt Skara. 50 års internationell erfarenhet av catering har hjälpt oss hitta sätt att hålla kvaliteten på topp hela vägen från oss till dig.
 
I vårt ”molnkök” används bara de absolut bästa råvarorna och allt lagas från grunden. Våra Smørrebrød har gjort sådan succé att vi i slutet av November kommer att komplettera vår meny med två olika helgmiddagar. Den ena, ”Nästan färdigt”, är en delikatessmiddag till rimligt pris, där du får huvudingredienserna lagade av vår mästerkock och du själv (med bifogade tips) tillagar de enklare tillbehören och gör en proffsig uppläggning. Den andra, ”Kockens rekommendation”, är en särskilt lyxig 4-rättersmeny”, komplett med dukningstips, dryckesrekommendationer och där du om du vill också kan hyra glas och porslin.
 
För dig som gillar bekvämlighet och regelbundenhet och behöver större leveranser, kommer du i slutet av januari 2022 också att kunna prenumerera på olika lådor, t ex med lite lyxigare frukostfika, frukt, juice och smoothies eller färdiga delikatessmörgåsar. Har du inte testat oss än? Ta gärna en titt på vår Smörrebrödsmeny! För dig som vill ordna en större fest, slå en signal så kan du få ett aptitretande förslag. Tel 076-560 18 24.